Reparatie en Onderhoud

Reparatie en Onderhoud

Naast een showroom beschikken wij ook over een werkplaats. Hier houden onze monteurs zich heel het jaar bezig met het repareren en onderhouden van diverse machines. Gaat uw grasmaaier halverwege het maaien opeens niet meer aan? Of valt uw buitenboordmotor opeens uit? Onze monteurs gaan zo snel mogelijk op zoek naar het probleem. Met een groot magazijn is de kans dat wij vervangende onderdelen hebben liggen erg groot, als dit niet het geval is hebben wij bestelde onderdelen meestal binnen 1-2 werkdagen in huis. Zo hoeft u niet te lang te wachten en kan u uw machine snel weer gebruiken. Heeft u toch direct vervanging nodig? Wij beschikken over een ruim verhuur assortiment, zodat u direct door kan met uw klus. Bekijk hier ons verhuur assortiment.

Is uw machine kapot, maar weet u niet of het verstandig is om hem nog te laten repareren? Laat het ons weten en onze monteurs zullen met u meedenken. Ook als u een maximaal bedrag in uw hoofd heeft zullen onze monteurs daar rekening mee houden en contact met uw opnemen als het repareren niet meer voordelig is.

Ook als uw machine geen specifieke problemen heeft kunt u hem langsbrengen voor een onderhoudsbeurt. Wij raden aan om machines zoals een buitenboordmotor of robotmaaier minimaal 1x per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Dit zorgt voor het behoud van uw machine, waardoor hij langer meegaat. Ook kan een reguliere onderhoudsbeurt  helpen met problemen vroegtijdig opsporen.

 

Haal en Breng Service

Heeft uw machine onderhoud of reparatie nodig, maar bent u niet in staat zelf de machine langs te brengen? Wij bieden een haal- en brengservice aan. Voor een afspraak kan u (telefonisch) contact met ons opnemen. We plannen dan een datum in waarop wij uw machine op komen halen. Daarna repareren/onderhouden wij uw machine en nemen we contact met u op om af te spreken wanneer wij uw machine terug kunnen brengen. Wij halen machines op in onder andere Reeuwijk, Gouda, Moordrecht, Nieuwe Brug, Waarder, Bodegraven enzovoort.

 

Welkom bij Arthur Verwoerd Reeuwijk

Einsteinstraat 19
2811 EP Reeuwijk

Routebeschrijving weergeven
Arthur Verwoerd Reeuwijk